De zang en muziek industrie is zeer dynamisch. Velen hebben door de jaren heen een enorme potentie in gezien, en maken vandaag de dag miljoenen in geld. Natuurlijk was dit in het begin niet de bedoeling van zang, maar daar het nu meekomt in het pakket, waarom niet accepteren?

Je zou een echte zang liefhebber moeten zijn om te zingen voor het zingen. En niet dat dit slecht is. Zangers die juist niet m geld zingen, zijn meestal de echte verdieners van aandacht.

Vandaag de dag zijn er heel wat jongeren die ook heel graag een zang carrière op na streven. Al deze mensen maken er kan op, maar niet een ieder zal in slagen. Bepaalden vanwege hun slecht geluk lijn, anderen vanwege financiële omstandigheden, aderen vanwege het missen van talen en anderen vanwege hun eigen schuld.

In dit artikel wordt er aandacht besteed aan het laatste onderdeel: Eigen schuld.

Om in deze industrie te kunnen overleven en zelfs te betreden zijn er een paar dingen die jij jezelf als jongtalent van zult moeten onthouden.

  • Dar het nog niet is gebeurd, zal het nooit gebeuren: Populair of succesvol worden is een proces. De meeste mensen denken bij zichzelf dat het intreden en de eerste reacties al beslissend zijn voor hun carrière. De meeste van dit groep van mensen zitten nu misschien op een kantoor met een ander baan of carrière. In het proces van succes bereiken, zul je als talent geduld moeten betrachten. Heb je geen geduld, dan overleef je het niet te lang in deze industrie met honderd duizenden stemmen en muzikanten. Artiesten vallen en staan op. Muziek flopt. Uiteindelijk maakt het weer opstaan het verschil uit, waardoor zij van burger tot populaire burger worden.
  • Waarom is het de andere gelukt en mij niet: jezelf vergelijken met een andere zal geen heil brengen. Hoe meer je jezelf vergelijkt met andermans succes, hoe meer je op je eigen falen zult kijken. In plaats hiervan, denk liever aan wat jij van de anderen kunt leren om uiteindelijk jou muziek of zang beter te maken. Positief en optimistisch denken helpt sneller dan negatief en denigrerend denken. Een voorbeeld van een artiest die het hard heeft gehad is de Amerikaanse zangeres Taylor Swift. Zij heeft na al het mooie te hebben gezien, zichzelf getraind. Zij koos ervoor om in plaats van te klagen, te blijven zingen in restaurants, clubs, disco’s en dergelijke plekken. Uiteindelijk kreeg ze haar grote break en kon zij ook als haar idolen grotere podia betreden.
  • Ik maak geen geld, waarom doe ik dit? Zoals ook eerder aangegeven is zingen niet ontstaan voor geld. Het komt als beloning naar jou toe, maar dat hoeft ok niet per se. Als je zingt of muziek maakt voor per se het geld, dan zal het wat lastiger zijn om boven op te komen de door geld gedreven passie helpt vaak niet boven op komen. Er zijn veel meer snellere wegen en manieren om aan geld te komen. Waarom dan je tijd verdoen in een trage business? https://www.geld-verdienen.nu/geld-verdienen-met-online-klusjes / https://snelgeldverdienentips.nl/geld-verdienen-met-youtube/
  • Ik verspil mijn tijd: As jij denkt dat zingen en muziek maken een verspilling is van jou tijd, dan zullen anderen ook zo denken. De uitstraling zal hun vroeg of laat bereiken. Het zal ook te merken zijn in jou zang.
Dingen die je als opkomend zanger nooit moet zeggen
Getagd op:                    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *