Heel vaak wordt het beschikken over talent en de potentie om populair te worden in de war geschopt. Zo ook word het niet beschikken over talent en de potentie om populair te worden onderschat.

De vraag die mensen vaak bezig hout is, in hoeverre je dient te beschikken over talent om populair te worden. Meer nog in de muziekwereld is van belang om te weten in hoeverre je een goede zanger moet zijn om populair te worden.

Onderwerpen:

  • Talent
  • Link 1
  • Geen talent
  • Link 2
  • Het antwoord

Talent

Om te beginnen met talent is het natuurlijk begrijpelijk dat als je goed kunt zingen, je alvast een goede basis hebt om richting succes te klimmen. Werk je op de juiste manier in de richting van jou populariteit, met in achtneming de mogelijkheden die ter beschikking zijn, dan lukt het je wel om succes te bereiken. Het is velen gelukt en kan velen nog lukken.

Link 1

Maar om weer de talenten met populariteit te linken: heb je ooit iemand heel geweldig horen zingen, terwijl die nergens op zelfs Google te vinden is. Niemand kent de persoon, en niemand behalve jij weet dat de persoon zo geweldig kan zingen. Dit preekt dus van het feit dat talent hebben, niet hoeft te betekenen dat je daar ook succesvol mee wordt. Natuurlijk komt ook bij kijken de prioriteiten en idealen van de persoon in kwestie. Stel nou dat deze geweldige talenthouder in plaats van zanger, en software engineer wen te worden. Men kiest die natuurlijk niet voor het zingen en terecht ook voor iets wat hij of zij leuker vindt. https://www.youtube.com/watch?v=flhbl9w_ul0

 

Geen talent

En nu kijken wij even naar de andere kant van het verhaal. Heb je ooit iemand heel populair gezien  waarvan je denkt: Die heeft nou net niet voor een juiste carrière gekozen. Dit soort van mensen heb je natuurlijk ook. Hier ligt het accent volgens de Fans vaak niet alleen op et talent, maar misschien ook bijkomende of ernaast liggende zaken. Stel nou dat je een artiest heb die een geweldige lichaamsbouw heeft en heel aantrekkelijk uitziet. Bepaalde mensen zijn daar al weg van. Voor hen maakt het dan niet meer uit als de zanger goed of slecht zingt. Voor hen is belangrijk, het mogen en kunnen bewonderen van de artiest(in dit geval zijn of haar lichaam).

Link 2

Dit spreekt dus van het feit dat ook hier talent niet gelinkt is aan populariteit. Bepaalde artiesten zijn vaak heel goed in het creëren van afleidingsmaneuvers. Feit is dat zij op een of ander manier er wel voor zorg dragen dat zij hun volgers of fans tevreden stellen. Het gaat uiteindelijk om de fans. Indien de artiest daar niet aan werkt, komen de slechte en verkeerde tonen te hoor, en verliest hij of zij  zijn of haar volgelingen.

Het antwoord

Het antwoord op, Moet je een goede zanger zijn om populair te worden? is dus Negatief. Je hoeft niet per se goed te zijn bij je keel. Het ligt allemaal aan hoe jij je fans tevreden weet te stelen en op weke manier je om gaat met die populariteit. Hoe langer je dit voor elkaar behoudt, hoe langer je populair blijft. Belangrijk is dat je in het huidig tijdperk van zware concurrentie heel creatief dient te zijn bij het aantrekken van fans, vooral als j slecht zingt.

https://www.youtube.com/watch?v=PV8NWBRuc3I

 

Moet je een goede zanger zijn om populair te worden?
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *